U bevindt zich hier: Home » Organisator en Pers

INFORMATIE VOOR ORGANISATOREN EN PERSVERTEGENWOORD

Beste organisatoren en persvertegenwoordigers,

hier vindt u alles wat u nodig heeft.

We waarderen uw interesse in STAINLESS BLUE. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw evenement of verslaggeving optimaal voor te bereiden.

Voor meer informatie, materiaal, prijzen of andere zaken staan wij graag tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens:

Contact:
Telefoon: +49 (211) 7307201
E-mail: info@stainless-blue.de

We streven ernaar om u zo snel mogelijk te antwoorden en u te helpen bij uw vragen.

Bedankt voor uw interesse in STAINLESS BLUE. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

IS BELANGRIJK VOOR JOU:

  • We passen ons optreden flexibel aan jouw wensen aan.

    We kunnen tot 3 uur programma organiseren, bijvoorbeeld verdeeld in 3 sets van elk 45 minuten, geheel volgens jouw wensen.

  • WE HEBBEN ONS EIGEN PROFESSIONELE SOUNDSYSTEEM EN EEN KLEIN VERLICHTINGSSYSTEEM

    Dit garandeert een eersteklas sound en stelt ons in staat om ons aan te passen aan de betreffende locatie - of het nu in een kleine, intieme club is of voor een groter publiek van ongeveer 300-400 mensen.

Teksten en informatiemateriaal om te downloaden

PROFESSIONEEL WERKEN EN OPTREDEN -

Ons streven:

Bij STAINLESS BLUE heeft professioneel werken en optreden de hoogste prioriteit. Ons doel is om altijd de beste show te bieden voor jullie en jullie gasten, zodat iedereen met plezier terugdenkt aan de avond en graag weer naar jullie evenement komt.

We hechten veel waarde aan voortdurende verbetering van onze prestaties en ons marketingbeleid. Als jullie ons een e-mail sturen, krijgen jullie zo snel mogelijk een antwoord, want uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend.

Bovendien zijn we graag bereid om te helpen bij elk probleem dat zich voordoet tijdens jullie evenement. Jullie succes en het soepele verloop van jullie evenement zijn voor ons van belang, en we staan klaar om jullie te ondersteunen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in STAINLESS BLUE. We kijken ernaar uit om met ons professionele engagement en onze passie jullie evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Booking

Wilt u STAINLESS BLUE boeken voor uw evenement?

Of het nu gaat om een feest, café, stadsfestival, straatfeest, openluchtevenement, bedrijfsfeest, tuinfeest of schoolfeest - STAINLESS BLUE treedt overal op waar een stopcontact beschikbaar is.

We kijken uit naar uw aanvragen:
Telefoon: +49 (211) 7307201
Email: info@stainless-blue.de

U kunt ook het volgende e-mailformulier naar ons sturen, en we zullen zo snel mogelijk reageren:

Anvraag

We gebruiken cookies op onze website om ze continu voor u te verbeteren. Meer weten