U bevindt zich hier: Home » Nieuwsbrief

Stainless-Blue, Nieuwsbrief

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

U wilt altijd weten wat er nieuw is rondom STAINLESS BLUE ?

Wanneer spelen ze weer live, waar is het volgende optreden, enzovoort.

We houden je op de hoogte. Met onze gratis nieuwsbrief ontvangt u gratis de laatste informatie. Nieuws en actualiteit, hoogtepunten en curiosa - wij houden u exclusief op de hoogte.

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt binnenkort het nieuws over STAINLESS BLUE!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


 *
 
Gewenste actie  
 

Door mijn gegevens in te voeren en het inschrijvingsformulier te verzenden, ga ik ermee akkoord de hier bestelde nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Mijn gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven. Ik kan deze overeenkomst te allen tijde herroepen. Verdere gedetailleerde informatie in de
Privacy Policy

 
Informatie gemarkeerd met een * is verplicht.

Belangrijk: Bevestig uw inschrijving!

Na uw registratie sturen wij een bericht naar het door u opgegeven e-mailadres. Gelieve dit te bevestigen door op de link in de e-mail te klikken. Alleen dan wordt u aan onze mailinglijst toegevoegd.
Indien u niet reageert op de bevestigingsmail, wordt uw inschrijving automatisch verwijderd.

GEGEVENSBESCHERMING

Uiteraard garanderen wij de veiligheid van uw gegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en geven wij deze niet door aan derden. Neem een kijkje in ons privacybeleid

U kunt uw toestemming voor het opslaan van de gegevens, het e-mailadres en het gebruik ervan voor het verzenden van de nieuwsbrief te allen tijde herroepen. De herroeping kan plaatsvinden via een link in de nieuwsbrieven zelf of per bericht aan STAINLESS BLUE.

We gebruiken cookies op onze website om ze continu voor u te verbeteren. Meer weten