U bevindt zich hier: Home » Nieuwsbrief

STAINLESS BLUE, de Nieuwsbrief

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN

Wilt u altijd op de hoogte zijn?

En geen informatie over STAINLESS BLUE missen?

Wees als eerste op de hoogte wanneer het volgende live-optreden plaatsvindt en waar de volgende show gepland is. Blijf op de hoogte van nieuws, hoogtepunten en bijzonderheden - exclusief voor u!

Vul gewoon uw e-mailadres in, en binnenkort ontvangt u onze gratis nieuwsbrief die u regelmatig voorziet van het laatste nieuws van STAINLESS BLUE!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


 *
 
Gewenste actie  
 

Door mijn gegevens op te geven en de aanmelding te verzenden, geef ik toestemming om de bestelde nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Mijn gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken. Meer gedetailleerde informatie is te vinden in het
privacybeleid

 
Informatie gemarkeerd met een * is verplicht.

Belangrijk: Bevestig uw Aanmelding!

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. Om ervoor te zorgen dat u onze nieuwste informatie wilt ontvangen, vragen we u om uw aanmelding te bevestigen.

Nadat u zich heeft aangemeld, sturen we u een bericht naar het door u opgegeven e-mailadres. Bevestig uw aanmelding door op de bevestigingslink in de e-mail te klikken. Pas na uw bevestiging wordt u aan onze mailinglijst toegevoegd.

Als u de bevestigingsmail niet beantwoordt, wordt uw aanmelding automatisch verwijderd en ontvangt u geen verdere berichten van ons.

Bedankt voor uw interesse in STAINLESS BLUE en we kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van onze nieuwste updates en informatie!

PRIVACYVERKLARING

Natuurlijk garanderen wij u de veiligheid van uw gegevens in overeenstemming met de privacywetgeving en verbinden wij ons ertoe uw persoonlijke informatie niet aan derden door te geven. Voor gedetailleerde informatie over de verwerking van uw gegevens en de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

U kunt te allen tijde uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens en het gebruik van uw e-mailadres voor het verzenden van de nieuwsbrief intrekken. Als u de nieuwsbrief wilt afmelden, vindt u een afmeldlink rechtstreeks in de nieuwsbrieven. U kunt ons ook een bericht sturen en wij zullen uw gegevens onmiddellijk verwijderen.

Dank u voor uw vertrouwen in STAINLESS BLUE. Uw privacy is belangrijk voor ons en wij respecteren uw beslissing met betrekking tot het gebruik van uw gegevens.

We gebruiken cookies op onze website om ze continu voor u te verbeteren. Meer weten