U bevindt zich hier: Home » Charity

Wij zetten ons in:

STAINLESS BLUE ONDERSTEUNT

TEAM RYNKEBY DUITSLAND EN HET DUITSE KINDERKANKERFONDS

Blues voor het goede doel

Team Rynkeby Rhein-Ruhr
Team Rynkeby Rhein-Ruhr

Beste vrienden,
wij van de band STAINLESS BLUE zijn ongelooflijk trots en opgewonden om jullie vandaag te vertellen over een heel bijzondere samenwerking! Muziek is onze passie, en we geloven sterk dat het de kracht heeft om positiviteit in de wereld te brengen. Daarom hebben we besloten om onze stem te gebruiken voor zo'n belangrijke zaak.

SAMEN MET TEAM RYNKEBY DUITSLAND

ondersteunen wij de Duitse Kinderkankerstichting om kinderen en jongeren te helpen in hun strijd tegen kanker. De Duitse Kinderkankerstichting zet zich al vele jaren in voor onderzoek en behandeling van kanker bij jonge mensen. Wij bewonderen hun werk enorm en willen ons steentje bijdragen om het leven van de kleine strijders en hun families te ondersteunen.

Hoe helpen wij? Team Rynkeby Duitsland organiseert op 30 september 2023 een bijzondere liefdadigheidsavond, die wij muzikaal zullen begeleiden.

Tijdens deze avond overhandigt Team Rynkeby Duitsland de dit jaar verzamelde donaties aan de Duitse Kinderkankerstichting. Natuurlijk doen we afstand van onze vergeding.

Samen met Team Rynkeby Duitsland willen wij het bewustzijn vergroten voor de strijd tegen kinderkanker en een sterke gemeenschap opbouwen die zich inzet voor dit opmerkelijke doel.

Neem regelmatig een kijkje op de website van Team Rynkeby Duitsland om te zien hoe je Team Rynkeby Duitsland kunt ondersteunen. Misschien heb je wel zin om deel te nemen aan de fietstochten en sponsorritten van Team Rynkeby Duitsland? Samen kunnen we iets bijzonders bereiken en degenen helpen die het het meest nodig hebben.

Hartelijk dank voor jullie steun!

Jullie STAINLESS BLUE

WIE IS TEAM RYNKEBY EIGENLIJK?

Team Rynkeby is een Europees liefdadigheidsproject ten behoeve van ernstig zieke kinderen. Het hoogtepunt van het seizoen is een fietstocht naar Parijs, waar ongeveer 2.500 fietsers en 500 serviceteam-leden samenkomen.
In de afgelopen 20 jaar is ongeveer 85 miljoen euro ingezameld voor ernstig zieke kinderen - in Duitsland zamelen we geld in voor de Duitse Kinderkankerstichting en zijn we blij dat we dit jaar met Team Rynkeby Duitsland in juli 2023 met de racefiets van Düsseldorf naar Parijs meedoen.
Meer informatie over ons team vind je op de website.
(Tekst Team Rynkeby)

DONATIECAMPAGNE VAN TEAM RYNKEBY TE GAAN, KLIK HIE

We gebruiken cookies op onze website om ze continu voor u te verbeteren. Meer weten