U bevindt zich hier: Home

Socialplugins

Waarom gaan we niet gebruik maken van sociale plugins, en wat gebeurt er met de gegevens van bezoekers van onze site ...

De STAINLESS-BLUE gebruikt geen links naar sociale netwerken die reeds onder andere op onze site de code van het externe netwerk, de zogenaamde "sociale plugins". Bij ons zijn er slechts eenvoudige schaal van onze links, zodat tijdens uw verblijf op onze site, geen overdracht van gegevens naar externe site-beheerder is mogelijk.

De situatie is anders wanneer pagina's die bijvoorbeeld gebruik maken van de "Like" button op Facebook of soortgelijke sociale plugins kunnen worden geopend. In dergelijke gevallen is al ingesteld een cookie wanneer de pagina wordt geopend in een regel en het wordt gevolgd door de gegevens openbaarmaking zelfs als één verbonden is met de exploitant van de koppeling, de oorspronkelijke pagina. Dit is precies wat we willen vermijden! De reden hiervoor is dat dergelijke geïmplementeerd knoppen zijn niet in overeenstemming met onze interpretatie van de wet met de Duitse en Europese normen inzake gegevensbescherming.

Dit is in onze ogen ook voor de zogenaamde Heisenberg oplossing wanneer je de knoppen eerst activeren voordat data z. B. te worden overgebracht naar sociale netwerken. Omdat we niet weten hoe het gebruik van gegevens en verwerking door achter de sociale plugin operator looks (bijvoorbeeld. Zoals Facebook), konden we niet volledig en het Duitse recht dienovereenkomstig te verklaren. Om deze reden hebben we ook doen zonder deze oplossing variant.

We gebruiken cookies op onze website om ze continu voor u te verbeteren. Meer weten